Karateistët e Kombëtares së Kosovës u përballën në Kili me gjendje lufte

Sporte luftarake 11 Nëntor 2019 23:03

Kryeqyteti i Kilit, Santiago – është vërshuar me mijëra qytetarë që po protestojnë kundër Qeverisë

Kjo ndodhi pak para se të nisë Kampionati Botëror i kadetëve, juniorëve dhe U-21 në karate, pjesë e të cilit kampionat ishte edhe Kombëtarja e Kosovës.

Ata janë përballur me shumë vështirësi Kili.

Kryetari i Federatës së Karatesë, Ismet Krasniqi dhe karateisti, Betim Maliqi, tregojnë për tmerrin që panë gjatë qëndrimit në Kili.

Madje kanë treguar se si kishin vështirësi edhe gjetjen e ushqimit, më shumë në kronikën më poshtë të realizuar nga RTK.

-->