Katër ndeshjet që sot janë luajtur më së shumti në tiketa

Futboll 31 Mars 2018 13:45

E shtuna është ditë e futbollit dhe kur ka shumë ndeshje, nganjëherë është vështirë të gjenden tipat më të sigurt për tiketa të bastoreve. Sidoqoftë, një listë prej 4 ndeshjeve që janë luajtur më së shumti në tiketat që janë shtypur sot gjithandej ka rrjedhur. Fjala është për ndeshje ku ekipet favorite nuk kanë kuota të larta por katër ndeshje së bashku bëjnë një kuotë prej 3,5, por nganjëherë është më mirë të shkohet në të sigurt.

Ndeshjet në fjalë janë:

Schalke – Freiburg 1 – kuota 1,5

Manchester United – Swansea 1 – kouta 1,25

Leverkusen – Augsburg 1 – kuota 1,45

Besiktas – Alanya 1 – kuota 1,3

-->