Kështu do të duket stadiumi i ri i Milanit dhe Interit – pamje

Futboll 24 Shtator 2019 10:59

Milani dhe Interi kanë publikuar dy modelet për stadiumin e tyre të ri.

Gjatë ditë së djeshme një video doli në “Youtube” nga dizajnimi për projektin, ku kompania amerikane është e preferuara për të fituar përpara italo-amerikanëve Progetto CMR.

Dizajni i popullarizuar është frymëzuar nga Duomo, duke paraqitur një guaskë xhami e cila me ndihmën e dritave do të jetë në gjendje të përdorë strukturën e arenës për t’i ngjarë Kishës.

Shikoni videon më poshtë:

-->