Këtë muaj do të zhvillohet rimeçi mes Haxhi Krasniqit dhe Dominic Boesel

Boks 07 Shtator 2021 11:26

Kampioni botëror në boks, Robin Krasniqi do të luajë ndeshjen e rimeçit kundër ish kampionit botëror, Dominic Bösel më 9 tetor 2021.

Kjo do të jetë hera e parë për kampionin shqiptar që do ta mbrojë titullin e botës kundër ish-kampionit botëror, Dominic Bösel dhe tani data është caktuar me 9 tetor 2021 në GETEC Arena në Magdeburg.

Krasniqi fitoi titullin e kampionit botëror pikërisht ndaj Boesel në vitin e kaluar, kur e nokautoi në raundin e 10’të.

-->