Këtë të dielë zhvillohet gara e parë në Kampionatin e Kosovës në “Auto Slalom”

FASK 09 Prill 2021 17:56

Këtë të dielë zhvillohet gara e parë në Kampionatin e Kosovës në “Auto Slalom”, raporton Insporti.

Gara do të zhvillohet në qytetin e Ferizaj, ku njëherit do të jetë gara e parë për këtë sezon dhe do të zhvillohet në dy kategoritë, të meshkujve dhe femrave.

No photo description available.

Pas përfundimit të garës, organizatori do të mbajë për vozitësit në tri pozitat e parë si dhe për skuadrat respektive./

-->