Klopp nervozohet me sjelljen e anglezëve

Futboll 02 Qershor 2020 23:44

Trajneri i Liverpoolit, Jurgen Klopp, ka folur në lidhje me masat e marra në Angli për shkak të COVID-19.

Numri një i stolit ka folur për veshjen e maskave dhe dorezave për t’u mbrojtur.

“Ne po veshim maska dhe nuk e kuptoj pse nuk i vendosin të gjithë në Angli. Kjo duhet të ndodhë sidomos në zona të mbyllura, të gjithë duhet të veshin maska dhe doreza.

“Nuk e kuptoj se pse nuk ndodh këtu diçka e tillë, sepse po ndihmon shumë në Gjermani. Nuk jam ekspert në këtë fushë, por diçka e tillë ka ndihmuar shumë popullin gjerman”, – tha numri një i “Redsave”.

-->