Klubi kosovar nënshkruan me qendrën amerikane

Basketboll 11 Mars 2020 18:50

KB Golden Eagle Ylli, ka arritur marreveshje me basketbollistin Sidy Mohamed Djitte.

Djite eshte i gjate 208 Cm dhe luan ne poziten 5, ishte pjese e kolegjit Clemson Tigers, ku luajti me mesatare prej 7 pike, 8 kercime, 1 bllokade dhe 1 asistim per ndeshje.

Djitte ne sezonen ’17-’18 ishte pjese e ekipit Sutjeska nga Mali i Zi ku luajti me mesatare te dyfishte prej 14 pike dhe 12 kercime e 1.5 bllokada per ndeshje.

Për transferimin nga Amerika, Ylli e ka bërë të ditur në rrjete sociale:

-->