Komentatori brazilian në “Qiellin e shtatë” në momentin kur Krasniqi fitoi medajlen e artë

Tokio2020 24 Korrik 2021 12:50

Distria Krasniqi ka triumfuar në finalen e katergorisë -48 kg në Lojërat Olimpike.

25 vjeçarja kosovare në finale mposhti japonezen Funa Tonaki, me Wazari.

Distria arriti që në minutën e fundit të përmbysë gjithçka dhe të fitoj medaljen e artë.

Por, e veçanta e kësaj është edhe komentimi i komentatorit brazilian i cili u “çmend” kur kosovarja fitoj të artën. /Insporti.com/

-->