Kosova merr pjesë në Kampionatin Ballkanik

Sporte tjera 12 Qershor 2019 18:19

Në qendrën sportive “Sport Center Forza” në Shkup, prej 12-16 qershor do të mbahet Kampionati i 27-të Ballkanik për të rinjtë (U-15 dhe U-18), shkruan faqja zyrtare e FPPK-së.

Shtetet pjesëmarrëse: Kosova, Bosnja dhe Hercegovina, Bullgaria, Greqia, Italia, Mali i Zi, Rumania, Serbia, Shqipëria, Sllovenia, Turqia dhe Maqedonia e Veriut

Kosovën në këtë kampionat do ta përfaqësojnë:

  1. Juniorë

Aulon Bivolaku (Vushtrria)

Fatih Karabaxhaku, (Lidhja e Prizrenit)

Kreshnik Mahmuti (Lidhja e Prizrenit)

  1. Juniore

Alma Hoxha (Ahmet Hoxha),

Alma Mehmeti (Drita)

Bleona Mehmeti (Drita)

  1. Kadetë

Blendi Hajdari (Lidhja e Prizrenit) dhe

Jon Bedra (Vllaznimi)

Rilind Gashi (Hasan Prishtina)

Sylejman Qerkini (Ahmet Hoxha),

  1. Kadete

Adea Babuni (Vllaznimi

Jerina Rexhepi (Ahmet Hoxha)

 

-->