Ky është ministri i ri i Sportit

Sot në parlamentin e Kosovës është votuar Qeveria e re. Albin Kurti është përsëri kryeministër i Kosovës, një vit pasi ishte shkarkuar në kohë pandemie. Me 67vota pro dhe 30 vota kundër, Kurti ka marrë besimin e popullit dhe të deputetëve për të qeverisur vendin. Teksa, Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Qeverinë Kuri … Continue reading Ky është ministri i ri i Sportit