Ky është trajneri që nuk e dëshiron Messin në skuadrën e tij

Futboll 12 Tetor 2019 12:03

Edhe pse është futbollisti më i mirë në botë, dhe e dëshirojnë shumë ekipe të mëdha që ta kenë në skuadër, quditërisht një trajner ka treguar se nuk do e dëshironte Messin në skuadrën e tij.

Imanol Alguacil, trajner i Real Sociedad ka treguar se Messi nuk do të kishte vend në skuadrën e tij.

“Stërvitja me Messin do të më shkaktone dhimbje të kokës, edhe pse do të fitoja më shumë ndeshje”, tha ai.

Po ashtu nuk i la anash as lavdat për Messin duke thënë “Sidoqoftë, ai është një lojtar i jashtëzakonshëm dhe bën gjëra të jashtëzakonshme”.

-->