La Lakers hapin qendrën stërvitore

Basketboll 15 Maj 2020 23:33

Los Angeles Lakers do të hapë objektin e tyre të praktikës të shtunën, pasi të ketë marrë leje nga zyrtarët shëndetësorë të qytetit dhe të qarkut, sipas një raporti nga Shams Charania i Athletic.

“Los Angeles Times” raportoi të martën se qarku ishte “me gjithë siguri” që pritet të zgjasë porosinë e qëndrimit në shtëpi të paktën në korrik.

Lakers kishte raportuar se ishte në bisedime me zyrën e kryetarit të qytetit për rihapjen e objektit.

NBA shënjestroi 8 majin si një datë të rihapjes zyrtare për objektet e ekipit, megjithëse vetëm disa ekipet përfituan.

-->