Lajm aspak i mirë për sportistët kosovarë në Azerbajxhan

Tenis 22 Korrik 2019 17:49

Tenistët përfunduan garat edhe në çifte në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj, “Baku 2019”

Melos Nallbani dhe Fresk Sylhasi u mposhtën nga çifti spanjoll P.Rodenas dhe D.Merida, 2:0 në sete.

Image

 

Me rezultat të njëjtë u mundën edhe femrat, Vesa Gjinaj dhe Forta Morina.

Ato u mundën nga çifti suedez A.Mittereger dhe I.Johansson.