LeBron shkruan historinë në NBA, titull dhe MVP me tri skuadra të ndryshme

NBA 12 Tetor 2020 13:12

LeBron James ka shkruar sot historinë e NBA-së.

Ai u bë basketbollisti i parë në historinë e NBA-së që ton titullin kampion dhe
njëkohësisht shpallet MVP me 3 skuadra të ndryshme.

James është shpallur kampion dhe ka fituar trofeun MVP me Miami Heat, me
Cleveland Cavaliers dhe së fundi me LA Lakers.

Për “king James” ky është titulli i katërt kampion në NBA: 2 me Miami, 1 me
Cleveland dhe 1 me Lakers

-->