Legjenda e basketbollit i hynë boksit

Boks 24 Korrik 2020 11:54

Legjenda e basketbollit dhe e NBA, Nate Robinson do të fillojë një karrierë të re në boks.

Ai do të ndeshet me youtuberin e famshëm, Jake Paul me 12 shtator.

Kjo ndeshje do të jetë në kuadër të organizimit të madh, ku do të ndodhë edhe rikthimi i Mike Tyson.

Legjenda e boksit, Mike Tyson në këtë organizim do të ndeshet me Roy Jones Junior.

-->