Lëndim i tmerrshëm në MMA – pamje të rënda (VIDEO)

Sporte luftarake 11 Shtator 2019 20:41

Luftëtari amerikan në MMA, Albert Gonzales ka pësuar një lëndim të tmerrshëm në luftë me rivalin Tyson Miller në Bellator 226.

Gonzales me rastin e një goditjeje “lou kik” nën gjurin e këmbës së djathtë, e ka thyer këmbën.

Atij i janë këputur dy eshtrat e nëngjurit dhe është shtrirë në dysheme, të pranishmit janë tmerruar nga ajo që përjetoi.

-->