Leo Messi nuk e dinte se pas barazimit me Brazilin mund të merrte biletën për Kupën e Botës

Futboll 17 Nëntor 2021 11:39

Sapo u vulos 0-0 kundër Brazilit , Argjentina nuk e dinte se kishte ende një mundësi për të festuar kualifikimin e saj në Kupën e Botës pak më vonë, tashmë në dhomën e zhveshjes së San Juan Bicentennial. As vetë Lionel Messi nuk e dinte për këtë …

Ishte e qartë në deklaratën e numrit “10” pas ndeshjes. Fillimisht, ai foli për gjendjen e tij fizike: “Arrita mjaftueshëm, kryesisht për shkak të ritmit dhe kjo ishte një ndeshje shumë intensive. Jam mirë, përndryshe nuk do të kisha luajtur. Kam kohë që qëndroj në këmbë dhe nuk është e lehtë të luash me ritmin që kërkonte kjo ndeshje. Nuk mund të futesha shumë në lojë. E dija se do të mbyllej me shumë fërkime”. Më pas ai e mbylli: “E rëndësishme është që të vazhdojmë mirë, të mos humbasim dhe të rritemi. Shpresojmë që të nesërmen të kualifikohemi përfundimisht, por jemi afër”.

Argjentina dhe Messi mendonin vetëm për mundësinë e kualifikimit nëse fitonin dhe jepeshin disa rezultate në ndeshjet e tjera.  Uruguai kishte humbur 3-0 kundër Bolivisë në La Paz, ndërsa Kolumbia dhe Paraguaj kishin barazuar 0-0.

-->