LIVE: Shqipëria mëson kundërshtarët në Ligën e Kombeve, në të njëjtin grup me Rusinë

Kombëtarja 16 Dhjetor 2021 18:45

Nga ora 18:00 ka nisur hedhja e shortit për edicionin e tretë të Ligës së Kombeve (2022/2023).

Pas tërheqjes së shortit të Ligës D, Shqipëria është përcaktuar për në Grupin e dytë, ku do të ketë përball Rusinë, Izraelin dhe Islandën.

-->