Lojtaret e “panjohur” qe janë heronj të Botërorit (Video)

Futboll 12 Qershor 2018 10:56

FIFA ka përzgjedhur një listë të lojtarëve që kanë hyrë në histori si fitues të Këpucës së Artë të Botërorit, por që para edhe pas Botërorëve nuk kanë prodhuar formën si në turnet ku kanë shkëlqyer.

Këta janë futbollistët që shkëlqyen në Botëror, por që fama dhe kontributi i tyre ngeli vetëm si pjesë e kësaj gare. /Insporti.com

Oleg Salenko  – Rusi
Salvatore “Toto” Schillaci – Itali
Davor Suker – Kroaci
Grzegorz Lato – Poloni
Just Fontaine – Francë

-->