Marcos Alonso i dëshpruar thotë: “Ata kishin Messin”

Futboll 14 Mars 2018 23:22

Pas ndeshjes me Barcelonën të cilën Chelsea, është deklaruar lojtari të kaltërve Marcos Alonso. Ai i dëshpruar ka theksuar se Barcelona ka Lionel Messin dhe asgjë më shumë.

“Ata e kanë Messin dhe asgjë më shumë, ata ishin skuadra më e mirë sot. I kishim disa raste të cilat nuk arritëm t’i konkretizojmë.

Më pas ai e ka zbutur tonin dhe ka thënë se edhe pjesa tjetër e lojtarëve të Barcelonës janë të nivelit4 botëror.

Ishim pak ca të pafat dhe këtë e shftrytëzuan lojtarët e Barcelonës, të cilët janë top lojtarë. Në fund ata ishin ekipi më i mirë, ne ishim të pa fat sepse kemi goditur 3 herë shtyllën brenda 2 ndeshjeve”.

Në fund, Alonso cilësoi raundin e 16-të të finales në Champions League kundër Barcelonës, se skuadra e tij ishte e pafat ndaj kundërshtarit nga Katalonia.