Mayweather i pakonkurrencë me përfitime

Sporte luftarake 02 Nëntor 2019 12:12

Boksieri amerikan, Floyd Mayweather është në vendin e parë në listën e sajuar nga mediat amerikane, për boksierin që ka shënuar të ardhura më shumë nga luftërat në ring.

Amerikani ka arkëtuar plot 502 milionë dollarë, duke lënë pas George Foremanin me 270 dhe Oscar De La Hoyan me 180 milionë dollarë. Pas tyre renditen boksierë të njohur botërorë, por që janë larg nga amerikani Mayweather.

-->