Me mbi 100km/h, në shteg ju del lepuri

Moto GP 03 Qershor 2018 12:13

Në garën për Shpërblimin e Madh të Italisë në Moto 3, ka ndohë një “incident unik” video nga i cili u përhap me shpejtësi të madhe në internet.

Në sektorin e dytë të shtegut, ku ngasësit e këtyre motoçikletave zhvillojnë shpejtësi mbi 100km/h, një lepur kishte gjetur që aty të “kalojë rrugën” dhe të dalë në anën tjetër të shtegut.

Shikoni pamjet dhe reagimin refleksiv të ngasësve ndaj kësaj ndërhyrjeje të paparaparë në garë.

-->