Me mjekër dhe flokë të rëna, sa shumë ka ndryshuar Higuain

Futboll 02 Mars 2021 20:52

Me flokët e rënë dhe me një mjekër të dendur.

Ky është look-u i ri i sulmuesit argjentinas Gonzalo Higuain.

Ish bomberi i Real Madrid, Napolit, Juventusit dhe Milanit është pjesë e klubit të David Beckham, Inter Miami.

-->