Medaljet e arta të Distria Krasniqit dhe Nora Gjakovës, vjen reagimi nga presidenti rus i Federatës së Xhudos Evropiane

Tokio2020 29 Korrik 2021 11:22

Me disfatën e sotme të Loriana Kukës në “Tokio 2020”, është mbyllur aventura e xhudistëve të Kosovës.

Ekipi i xhudos së Kosovës shënoi sukses të jashtëzakonshëm në këtë olimpiadë.

Në krye me trajnerin Driton Kuka, Distria Krasniqi dhe Nora Gjakova i sollën dy medalje të arta Kosovës.

Fjalë të mëdha për xhudistet e Kosovës ka dhënë edhe presidenti i Federatës së Xhudos Evropiane, Sergey Soloveychik.

Soloveychik që është nga Rusia, ka falënderuar Federatën e Xhudos së Kosovës për kampionet e reja olimpike.

“Është nder dhe kënaqësi që përmes kësaj letre t’iu falenderoj ju Federatën e Xhudos së Kosovës, si dhe të gjithë popullin e Kosovës për kampionet e reja olimpike, Nora Gjakova dhe Distria Krasniqi”, tha ai.

-->