Messi vjen me linjën e tij të veshmbathjeve (FOTO)

Futboll 20 Shtator 2019 09:52

Lionel Messi i ka bërë të gjitha në fushën e futbollit. Ai konsiderohet nga shumë njerëz si më i miri i të gjitha kohërave.

4 Liga të Kampionëve, 10 La liga dhe 6 kupa të Copa del Rey janë trofetë që argjentinasi i ka fituar gjatë karrierës së tij 16 vjeçare.

Messi ka shpenzuar krejt karrierën e tij duke fituar në fushë dhe tash do të kërkojë të fitojë edhe me biznesin e tij të fundit.

Ai ka lëshuar një linjë veshmbathjesh brand të re , me shpresë që të ketë sukses botëror.

-->