Moment si në filma vizatimor: Gjatë vitit 2001, Beckham dhe Giggs ekzekutonin bashkë gjuajtjen e lirë

Futboll 28 Dhjetor 2021 13:10

David Beckham dhe Ryan Giggs regjistrojnë një prej gjuajtjeve të lira më të jashtëzakonshme që mund të shihni.

Dyshja e Manchester United ishin dy ekzekutuesit më të mirë në skuadër dhe ndonjëherë nuk mund të vendosnin cili të gjuante.

Në një moment të caktuar në vitin 2001, në muajin gusht, në përballjen kundër Aston Villa, Beckham dhe Giggs  vendosën për diçka më ndryshe.

Portieri sigurisht se nuk mund të parashikonte një ekzekutim të tillë të gjuajtjes së lirë.

Beckham dhe Giggs morën hov të dy dhe të dy qëlluan njëherazi topin, për goditjen e lirë më interesante ndonjëherë.

VIDEO:

-->