Momenti “heorik” i fansit danez – mbajti në dorë 12 gota me birrë dhe një “hot-dog”

Futboll 25 Qershor 2021 10:25

Evropiani “Euro 2020” prodhoi disa momente gazmore dhe “heroike”, ku pjesë e saj është edhe veprimi “heroik” i një fansi danez.

Një tifoz danez tërhoqi vëmendjen e mediave botërore kur u filmua duke mbajtur 12 gota me birrë dhe një “hot dog” në turmën e tifozëve.

Se si ia menaxhoi ta bëjë këtë dhe çfarë ndodhi në fund, shikojeni videon e mëposhtme:

VIDEO:

-->