Naomi Campbell nuk mund të përmbahet (VIDEO)

Formula 1 20 Prill 2018 17:55

Supermodelja Naomi Campbell në kuandër të bashkëpunimit të “Fashion Relief” dhe Formual E, është paraqitur në pistën e Montes Carlos. Këtë herë ajo ka qenë e shoqëruar nga presidenti i Formula E Alejandro Agag.

Campbell dhe Agag hyjnë në veturën hibrid të BMW-së, i8. Supermodelja në disa momente shihet shumë e frikësuar nga shpejtësi me të cilën e nget veturën Agag.

“Fashion Relief” është organizatë humanitare e cila merret me mbrojtjen e ambientit. Këtë here “Fashion Relief” ka bashkëpunuar me Formula 1 me qëllim të promovimit të misionit të organizatës, duke bërë një xhiro në pistën e Monte Carlos. /Insporti.com

-->