Ndodhë në Kosovë – fiton 3507 Euro me 50 cent

Futboll 17 Mars 2018 10:53

Me vetëm 50 cent një bastvënës nga Kosova ka kapur 3.507 euro.

Një bast vënës kosovar si duket dje e ka pasur “të premten e madhe” në bastore meqë ka kapur një prej tiketave më të çmendur ta kohëve të fundit. Mediat kanë lëshuar një artikull ku shihet tiketa e çmendur dhe 12 ndeshje te qëlluara nga ai.

 

-->