Ndryshimet në Formula 1, ky është komenti i Fernando Alonso

Formula 1 04 Maj 2020 17:43

Fernando Alonso i McLaren, u tha mediave se nuk mendon se ndryshimet e shumëpritura në rregulloret teknike dhe sportive, do të sjellin ndonjë ndryshim në zhvillimin e garës.

Duke folur përpara Grand Prix të Belgjikës, në Spa-Francorchamps, Stavelot, pas hyrjes në fuqi të ndryshimeve të shumëpritura, spanjolli tha:

“Nuk do të jetë një ndryshim i rëndësishëm. E di që ka disa fjalë për këtë, por mbase për vitin e ardhshëm ose vitet në vijim do të jenë më të ndryshme.

Ajo që do të kemi janë vetëm disa kufizime në komunikimet me drejtuesit dhe ekipin. Por unë mendoj, të paktën në ekipin tonë, ne nuk kemi bërë ndonjë komunikim apo strategji specifike gjatë xhiros së provave. Kështu që nuk do të ndryshojë shumë. “

Ndërkohë, udhëheqësi aktual i kampionatit Lewis Hamilton hodhi poshtë spekulimet duke shprehur se nuk ka një mënyrë të re jetese.

“Për mua nuk do të jetë një mënyrë të re jetese. Pak a shumë kjo është ajo që unë kam bërë, por thjesht është më e dukshme për ju. Kjo ka funksionuar mjaft mirë këto dy vitet e fundit”, u përgjigj 30-vjeçari.

-->