Nëse i besoni traditës, ekipin e Rashicës e keni të sigurt sot në bastore

Futboll 17 Mars 2018 10:20

Sërish është fundjavë dhe për ata që luajnë bastore, sërish është koha që të “hulumtohet” për ndeshjet më të sigurta që ti mbushin tiketat.

Kjo fundjavë është e veçantë dhe Insporti do të ju propozojë disa tikete, i pari prej të cilëve përfshin ekipin e Milot Rashicës, si pjesë e një tikete ku nuk ka nevojë të parashikohet fituesi i ndeshjeve.

Tiketa e parë që propozojmë për këtë javë, i dedikohet fanatikëve të statistikave, që besojnë në numër të golave në ndeshje dhe nuk “lodhen” shumë me rezultatin përfundimtar.

Tiketa e Insportit me gola të shënuara:

Freiburg – Stuttgart GG – këto ekipe i kanë shënuar së paku ga një gol njëra tjetrës në 10 nga 11 duelet e tyre të fundit

Borussia Monchengladbach – Hoffenheim GG – këto ekipe kanë pasur epilog GG në nëntë duelet e tyre të fundit me radhë

Augsburg – Werder  3+ – dy ekipet e pjesës së poshtme të Bundesligës, në dulet e tyre kanë shënuar 3 ose më shumë gola 8 herë me radhë, që nga viti 2014.

Stabaek – Start 3+ – ekipet daneze janë të njohura për shënim të shumë golave, por Stabaeku dhe Starti kanë një seri të pabesueshme prej 15 ndeshjeve me radhë që kanë përfunduar 3+

Dunfermline – Morton – një prej pak ndeshjeve në Skoci ku preferohet të luhet për shumë gola. 8 nga 9 duelet e fundi ttë këtyre dy ekipeve kanë përfunduar 3+

-->