Nëse i luani këto 6 ndeshje sot, mund t’i fitoni 1200 euro

Futboll 27 Mars 2018 12:52

Në vazhdën e ndeshjeve miqësore të Përfaqësueseve që po zhvillohen gjatë këtyre ditëve, edhe sot luhet një numër i madh i tyre.

Madje do të ketë disa takime shumë interesante dhe bastoret sportive në botë kanë dhënë parashikimet e tyre për ndeshjet të cilat luhet sonte.

Shikoni se si i kanë parashikuar disa prej këtyre ndeshjeve bastoret në botë dhe që nëse i luani 6 prej tyre, madje mund të fitoni edhe deri në 1220 euro me vetëm 10 euro, pasi këto takime kanë koeficientin 122.

Megjithatë, mbetet ju të zgjidhni se a do të bëni këtë përzgjedhje të bastoreve sportive në botë, që kanë nxjerrë këtë kombinim. /Insporti.com

 

-->