Nesër fillon Final 8 – këta janë fituesit e Kupës së Kosovës ndër vite

Basketboll 27 Shkurt 2018 09:18

Turneu final i Kupës së Kosovës, ku sivjet do të garojnë tetë ekipe dhe në kuadër të së cilit, Federata e Basketbollit e Kosovës do të organizojë edhe manifestime tjera, fillon nesër.

Përderisa Sigal Prishtina konsiderohet favorit kryesor, kurse ekipi vendës Golden Eagle Ylli do të kërkojë të arrijë sukses para publikut të vet, Insporti ju sjell listën e plotë të fituesve të Kupës së Kosovës, që nga pavarësimi i sportit të Kosovës, më 1991.

Fituesit e Kupës së Kosovës ndër vite

1991/92 Vëllaznimi

1992/93 Trepça

1993/94 Peja

1994/95 Vëllaznimi

1995/96 Vëllaznimi

1996/97 Peja

1997/98 – garat janë ndërprerë

1999/00 Trepça

2000/01 Bashkimi

2001/02 Prishtina

2002/03 MEB Prishtina

2003/04 Trepça

2004/05 Sigal Prishtina

2005/06 Sigal Prishtina

2006/07 Sigal Prishtina

2007/08 Sigal Prishtina

2008/09 Sigal Prishtina

2009/10 Sigal Prishtina

2010/11 Peja

2011/12 Trepça

2012/13 Sigal Prishtina

2013/14 Sigal Prishtina

2014/15 Peja

2015/16 Sigal Prishtina

2016/17 Sigal Prishtina

-->