Neymar dhe Ronaldo ‘rrihen’ në ring

Futboll 06 Korrik 2019 14:57

Si duket rivaliteti në mes Neymar dhe Ronaldos po vazhdon edhe jashtë fushave të blertë.

Pasi që të dy janë rival në fushën e futbollit, ku secili ka apetite të bëhet më i mirë se tjetri, ky rivalitet po ndodh edhe në një sferë tjetër.

Neymar dhe Ronaldo siç duket janë duke e bërë një reklamë të re së bashku, e në të cilën ata paraqiten në ring si kundërshtar, gati për tu ndeshur me njëri-tjetrin.

-->