Ofendoj Kobe Bryantin midis Los Angelesit, tifozët e Lakers fillojnë rrahjen

Basketboll 16 Tetor 2020 10:12

Ditë më parë Los Angeles Lakers u shpallën kampion të NBA. Tifozë të shumtë dolën në rrugët e qytetit të LA dhe festuan.

Një qytetar duket se kishte harruar se ku gjendje dhe kishte bërtitur “F**k Kobe Bryant”, duke ofenduar basketbollistin dhe legjendën e qytetit të Los Angeles, tashmë të ndjerë.

Ky veprim i tij nuk kaloj pa ndëshkim. Tifozë të shumtë të Lakers ju vunë pas dhe e rrahën atë.

-->