Ozdemir vs Latifi – linku për live

Sporte luftarake 11 Gusht 2019 02:48

Ilir Latifi qoftë për shkak të lëndimeve, qoftë për shkak të një humbjeje, ka pasur më pak vëmendje të medieve dhe më nuk përmendet si pretendent për titull bote në UFC në asnjërën kategori.

Por, ky luftëtar i MMA, që garon me shtetësi suedeze, sonte e ka rastin ideal, mbase të ufndit që të ringjall karrierën e tij dhe të synojë edhe një herë majën e renditjes botërore.

Latifi, të shtunën do të përballet me luftëtarin zviceran me prejardhje turke Volak Ozdemir në duelin që zhvillohet në Uruguai dhe që është shtyre disa herë, për shkak të lëndimeve dhe riaranzhimeve, shkruan Insporti.

Dueli pritet të fillojë pak pak dhe ju mund ta shikoni live në desktop, nëse klikoni në këtë link.

-->