Paguhet 47 milionë Euro, por a vlen vërtetë aq shumë?

Formula 1 19 Korrik 2018 17:15

Lewis Hamilton sot konfirmoi se ka nënshkruar vazhdimin kontratës me ekipin e Mercedesit dhe në dy vitet e ardhshme do të paguhet rreth 47 milionë Euro në vit.

Kjo kontratë e bën Hamiltonin një nga sportistët më të paguar në botë dhe tregon edhe një herë për koncentrimin e madh të parave në shoferët kryesorë të Formulës 1.

Mirëpo, a ia vlen një shofer të paguhet kaq shumë. Përgjigje në këtë mund të merrni në një video montazh të disa nga momentet më të rëndësishme dhe karrierën e Hamiltonit dhe reagimet e tij ndër vite.

Kënaquni me pamjet.

 

-->