Pas 7 sekondave, në botën e ëndrrave (VIDEO)

Sporte tjera 01 Nëntor 2019 21:16

Lufta pa rregulla është gjithnjë e më e popullarizuar në mbarë botën, pra edhe në Rusi.

Në garat zyrtare është e lejuar të garojnë luftëtarët deri në 120.2 kilogramë, por në garat jozyrtare mund të shihet gjithçka.

Në Rusi, në kuadër të një shou programi, janë ndeshur Denis “Papa” Viljdanov (212) kilogramë dhe Arnold Velicko, i cili peshon 146 kilogramë.

“Papa”, e ka nokautuar rivalin pas vetëm 20 sekondave, ose më saktësisht pas vetëm 7 sekondash që prej goditjes së parë.

-->