Pasi la shokët e garës të dehidratuar në maratonë flet atleti: “Shishet ishin të rrëshqitshme…”

Atletikë 09 Gusht 2021 14:21

 Morhad Amdouni tronditi shikuesit me veprimin e tij gjatë maratonës së meshkujve në Lojërat Olimpike të Tokios.

Ai rrëzoi një rresht shishe uji në kilometrin e 28 ​​të maratonës, me atletët që vraponin të lodhur pas tij duke mos mundur të hidratohen në mes të garës rraskapitëse dhe nxehtësisë së Sapporos.

Por ai mohon çdo keqbërje, duke pretenduar se shishet e ujit ishin të rrëshqitshme.Në një postim në mediat sociale, ai tha: “Për të garantuar freski në shishe, ato lagen në ujë.” Kjo i bën ato të rrëshqitshme. Sidoqoftë, është e qartë se po përpiqem të marr një që nga fillimi i rreshtit, por ato rrëshqasin sapo ne i prekim ato. ”

Amdouni gjithashtu i kërkoi falje kundërshtarëve të tij.
B.T (Dosja.al)

-->