Pedri bëhet lojtari më i ri spanjoll në një Kampionat Evropian

Futboll 14 Qershor 2021 21:46

Talenti i Barcelonës, Pedri është bërë lojtari më i ri , me 18 vjet, që përfaqëson Spanjën në një Kampionat Evropian.

Pedri ka ‘thyer’ rekordin e Miguel Tendillo që nga viti 1980.

Top pesë spanjollët më të rinj kompletohen nga Fernando Torres, Cesc Fabregas dhe Gerard Lopez.

Ndërkohë, Pedri gjithashtu u bë lojtari i dytë më i ri që bën 50 paraqitje Barcelonën dhe para tij është vetëm Bojan Krkic

-->