Për gjysmë ore fillon gara – shikoni renditjen në start

Formula 1 10 Qershor 2018 19:43

Gara e Formulës 1 në Montreal fillon në ora 20:10. Gara për Shpërblimin e Madh të Kanadasë zhvillohet në shtegun Gilles Villeneuve, një shteg karakteristik, gjysma e të cilit përbëhet nga rrugë publike.

Në këtë shteg që ka pak hapësira për tejkalim dhe ku shumë shpesh ndodhin aksidente që imponojnë prezencën e Automobilit të Sigurisë në shteg.

Dy liderët e kampionatit janë ndër 4 të parët në start dhe gara pritet të jetë sfida më interesante e këtij sezoni.

Shikoni në vazhdim radhitjen në start në grafika.

-->