Përleshje fizike te Prishtina – shikoni pamjet

Basketboll 22 Shtator 2018 21:01

Përveç rezultatit tejet dëshpërues, Z Mobile Prishtina ka zhgënjyer edhe në një aspekt tjetër. Pas përfundimit të pjesës së parë, derisa basketbollistët po shkonin dilnin nga fusha e lojës, pati një përleshje fizike ndërmjet Dardan Berishës dhe amerikanit Divine Myles.

-->