Përse Rangnick nuk po prezantohet ende te Man United?

Futboll 28 Nëntor 2021 10:57

Klubi nga Old Trafford ka arritur akordin edhe me Lokomotivën e Moskës, ku aktualisht Rangnick mban rolin e drejtorit sportiv, për të kaluar në radhët e tyre.

Gjithsesi që të vijë zyrtarizimi duhet të zgjidhet edhe një detaj i fundit që ka të bëjë me kohëzgjatjen e kontratës së Ranginck.

United kërkon ta ketë thjeshtë si trajner të përkohshëm dhe i ofron një kontratë 6-mujore deri në fund të këtij sezoni me premtimin që kontrata mund të zgjatet edhe më shumë në rast rezultatesh pozitive.

Ofertë që ende nuk është pranuar nga Ranginck i cili synon një kontratë më afagjatë edhe pse në fund me shumë gjasa e zeza mbi të bardhë do të hidhet

-->