Presidenti i UEFA-s: “Mirë se erdhët, Manchester City”

Futboll 20 Prill 2021 23:22

Pak minuta pas komunikatës zyrtare të Manchester Cityt për tërheqjen nga Super League vjen reagimi i presidentit të UEFA-s, Aleksander Ceferin. “Jam gëzuar t’i jap mirëseardhjen Manchester City-t për rikthimin në familjen e futbollit europian. Kanë treguar një inteligjencë të vencantë në dëgjimin e zërave të shumtë që ishin kundër asaj lëvzje, sidomos zërit të tifozëve të tyre.”


Më tej Ceferin vazhdon: “Sic e përmenda edhe në kongresin e sotëm, duhet kurajo të pranosh një gabim, por nuk kam patur asnjëherë dyshim tek sensi poziiv i atyre që marrin këtë vendim. City është një vlerë për lojën tone dhe jam i gëzuar që të vazhdoj bashkëpunimin me ta për të ardhmen dhe për të mirën e futbollit europian.”

-->