Prishtina kompleton edhe një transfer

Futboll 01 Qershor 2018 12:22

Klubi i Futobllit Prishtina, duket se ka vendosur që ta kompletojë ekipin me disa prej lojtarëve mëtë mirë që ka mundur ti marrë nga liga e Kosovës.

Ky klub sot bëri prezantimin e transfeirt të radhës, me të cilin mëton që të prezantohet me sukses në kualifikimet për Europa Ligë.

Po ashtu ky klub, është udke siguruar vëmendje të madhe të opinionit, po thuasje në baza ditore, duke i prezantuar lojtarët një nga një dhe duke dëshmuar se trajneri Mirel Josa, tashmë ka pasqyre të mirë të ligës së Kosovës dhe ka pasur kohë ti përzgjedhë lojtarët që mund ti përdorë për sezonin e ardhshëm.

Futbollisti i radhës në Prishtinë, është transferuar nga Trepça’89.

-->