Raporti kronologjik: Skënderbeu dëbohet nga Evropa

Çështja e Klubit të Futbollit Skënderbeu dhe hetimet që ndaj këtij klubi po i zhvillonte UEFA ditëve të fundit përbëjnë temën kryesore të sportit në Shqipëri. Mediat në Shqipëri kishin publikuar raportin 93 faqësh të hetimeve të UEFA-s që paraqiste një hetim të thelluar mbi manipulimet e ndeshjeve të Skënderbeut të Korçës për qëllim vënien … Continue reading Raporti kronologjik: Skënderbeu dëbohet nga Evropa