Rashica së bashku me familjen në pushime në Turqi

Futboll 09 Qershor 2021 10:50

Futbollisti i njohur i Kosovës, Milot Rashica, është duke kaluar një kohë joproduktive me bashkëshorten e tij, Belkiz Kerën dhe djalin, Tianin, në Turqi.

Këtë e ka njoftuar përmes disa postimeve që ka ndarë me ndjekësit e miqtë në rrjete sociale – meqë vetëm në Instagram numëron 285 mijë. Ai së fundmi ka publikuar një fotografi të tij përkrah djalit ku thotë se do të qëndrojë gjithnjë pas tij.

-->