Rasti tragjik i Alexandre Pereira Silva

Luftari brazilian i arteve marciale, Alexandre Periera Silva që humbi peshë për të arritë një kategori më poshtë që të ndeshet kundër Guilherme Cruz , ende është në gjendje kome. Silva kishte pësuar disa sulme të vogla dhe pastaj pësoi infarkt dhe rrjedhimisht ka rënë në gjendje kome. Dy muaj më vonë, mjekët po mundohen … Continue reading Rasti tragjik i Alexandre Pereira Silva