Reagojnë Real Madrid, Barcelona dhe Juventus pas kërcënimeve nga UEFA

Futboll 08 Maj 2021 13:13

Real Madrid, Juventus dhe Barcelona kanë reaguar kundër Uefa-s dhe Fifa-s në lidhje me ndëshkimet e klubeve lidhur më çështjen e Super Ligës.

Klubet kanë reaguar nëpërmjet një komunikate zyrtare në faqet e tyre duke treguar se ato janë duke u kërcënuar vazhdimisht pas idesë për krijimin e Superligës Evropiane.

Tre klubet të cilat nuk kanë vendosur që të lënë Superligën, e cila fillimisht kishte 12 të tilla, në komunikatën e përbashkët kanë thënë se janë “të gatshëm të diskutojmë por nuk pranojmë assesi kërcënime nga UEFA. /Insporti.com/

-->