Roberto Carlos provon sërish gjuajtjen më të bukur në histori

Futboll 09 Gusht 2019 17:34

Gjuajtja e lirë e Roberto Carlosit në ndeshjen e Brazilit ndaj Francës nga shumë kush cilësohet si gjuajtja më e bukur e lirë e të gjitha kohëve të futboll.

 

Ajo që kishte bërë mbrojtësi i Brazilit një vjet para se të fitonte titullin e botës me kombëtaren e tij, sot analizohet edhe nga shkencëtarë, për shkak të trajektores së topit pas goditjes, shkruan Insporti.

 

Braziliani legjendar provoi të “rikrijojë” atë gjuajtje të lirë dhe i dëshmoi botës se nuk ka humbur asgjë nga talenti i tij i jashtëzakonshëm, nëse më nuk e ka fuqinë që e kishte dikur.

 

Për më shumë, shikoni se si gjuaj Carlos si 46 vjeçar dhe si e kishte bërë këtë para 22 vjetëve.

-->